راه اندازی مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۱/۲۰

با پیگیری و تلاش معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، جناب آقای دکتر کرم‌پور و حمایت رئیس محترم دانشگاه لرستان، جناب آقای دکتر نظری، مجوز تأسیس مرکز جامع و مستقل رشد و فناوری دانشگاه لرستان از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر شد. موافقت رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با درخواست تأسیس مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان، در تاریخ 22 آبان 1402 به این دانشگاه ابلاغ شد. دکتر محمد جعفری، عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه لرستان با حکم رئیس دانشگاه لرستان، به‌عنوان مسئول مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان منصوب شده است. از نظر آقای دکتر جعفری، مراکز رشد و فناوری دانشگاه‌ها می‌توانند عرصه‌ای برای توسعه و تولید علم فناورانه، گسترش پژوهش مسئله‌محور و کارآفرینی دانش‌بنیان باشند. مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان می‌تواند برنامه‌ها و فرصت‌هایی ارائه دهد تا دانشجویان و دانش‌آموختگان این دانشگاه بتوانند ایده‌های خود را در زمینه کسب و کار، به مرحله‌ی تجاری‌سازی تبدیل کنند. آموزش و مشاوره از دیگر کارکردهای مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان است؛ بدین‌روی، ارائه خدمات آموزشی و مشاوره در زمینه کارآفرینی و مدیریت کسب و کار به دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه از موضوعات مهم است. از دیگر کارکردهای مرکز رشد و فناوری دانشگاه، می‌توان به ارتباط با صنعت و جامعه محلی، برقراری ارتباط با شرکت‌ها، صنایع محلی و دیگر سازمان‌های تجاری جهت ایجاد همکاری‌ها و اشتراک دانش و منابع اشاره کرد که ممکن است در توسعه کارآفرینانه محلی و منطقه‌ای، نقش بسزایی ایفاء کند. از دیگر مزایای مهم این مرکز، تسهیل در اخذ منابع مالی است؛ به این صورت که مرکز رشد می‌تواند به کارآفرینان کمک کند تا با همکاری صاحبان سرمایه، منابع مالی مورد نیاز برای راه‌اندازی و توسعه کسب و کارهای خود را جذب کنند. ایجاد فرصت‌ها برای شبکه‌سازی و تبادل اطلاعات و تجارب بین کارآفرینان محلی می‌تواند از طریق مرکز رشد دانشگاه، محقق شود.

۱۴۰۳/۰۱/۲۰ - ۱۱:۴۱