بازدید وزارتی از مرکز رشد و نوآوری دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۱/۲۰

این بازدید، روز چهارشنبه، سوم آبان‌ماه انجام شد و دکتر محمد جعفری (عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان) که با حکم دکتر نظری، رئیس دانشگاه لرستان به عنوان مسئول راه‌اندازی مرکز رشد دانشگاه لرستان منصوب شده است و دکتر سروش آزادبخت، مدیر مرکز نوآوری دانشگاه لرستان، توضیحات لازم را درباره فعالیت‌های گوناگون و متنوع مرکز نوآوری دانشگاه لرستان ارائه کردند.

خانم ورمزیار، در این بازدید با فعالان شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مستقر در مرکز نوآوری دانشگاه لرستان گفت‌وگو کرد و در جمع دانشجویان فعالیت‌کننده در این مرکز نیز حضور یافت و با آن‌ها به گفت‌وگو پرداخت. دکتر سروش آزادبخت، مدیر مرکز نوآوری دانشگاه لرستان و دکتر محمد جعفری، مسئول راه‌اندازی مرکز رشد دانشگاه لرستان در این بازدید، درباره چگونگی فعالیت، میزان درآمدزایی و و اشتغال‌آفرینی واحدهای فناور و نیز زمینه‌های قابل حمایت از سوی وزارت علوم از جمله مباحث زیرساختی، تسهیل‌گری، پشتیبانی و رفع موانع شرکت‌های فناور فعال در مرکز نوآوری دانشگاه لرستان، سخن گفتند. ورمزیار، ضمن گفت‌وگوهای خود در این دیدار و بازدید، بر حمایت از راه‌اندازی مرکز رشد دانشگاه لرستان تأکید کرد که در آینده نزدیک، مرکز نوآوری دانشگاه لرستان نیز از مجموعه‌های کاری مرکز رشد دانشگاه لرستان خواهد بود. وی تصریح کرد دانشگاه لرستان دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های علمی، پژوهشی است و به همین علت امیدوار است مرکز رشد دانشگاه لرستان در آینده به عنوان یک مرکز رشد خلاق و توانمند مطرح شود.

۱۴۰۳/۰۱/۲۰ - ۱۱:۳۷