برگزاری کارگاه نرم افزار سالیدورک

۱۴۰۳/۰۱/۲۰

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در راستای توانمندسازی و آماده کردن دانشجویان برای بازار کار اقدام به برگزاری دوره های تخصصی و مهارت­های کاربردی کرده است؛ به همین خاطر مرکز رشد و نوآوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه دوشنبه­های هر هفته از ساعت10 لغایت 13 با همکاری انجمن علمی مکانیک در سالن اجتماعات مرکز نوآوری به مدت ده جلسه با مدرسی بشیر هاشمی اقدام به برگزاری کارگاه « نرم­افزار سالیدورک» کرده است.» شایان ذکر است که نرم افزار « سالیدورک» از پیشرفته‌ترین نرم‌افزارهای حال حاضر در زمینه‌ی طراحی سه‌بعدی قطعات صنعتی به شمار می‌رود. این نرم‌افزار به طبقه‌بندی نرم افزارهای موسوم به CAD تعلق دارند که به ابزارهای طراحی به کمک رایانه شهرت دارند؛ این نرم افزار بیش‌ترین استفاده را نزد مهندسان مکانیک، صنایع و طراحان صنعتی دارد. از دیگر کاربران این نرم افزار می‌توان به فارغ‌التحصیلان رشته‌های مهندسی ورزش، مهندسی توان‌بخشی و گرایش بیومکانیک مهندسی پزشکی اشاره نمود.

۱۴۰۳/۰۱/۲۰ - ۱۱:۳۰